Over Bart Coopman

Bart Coopman

Stuurlui staan beter niet aan wal...

 

Driewerf helaas, ik ben niet geboren en getogen in Staden. Het is de liefde die me naar hier bracht. Kelly komt uit Ichtegem, mijn roots liggen in Zwevegem. Inderdaad, Oostnieuwkerke ligt daar netjes tussenin. Het was liefde op het eerst zicht. 

 

We hebben een fantastische zoon Arne die van voetballen voorlopig zijn levensdoel heeft gemaakt. Je vindt me dan ook geregeld langs West-Vlaamse velden. 

 

Beroepshalve ben ik stafmedewerker bij GTB waar we mensen met een beperking en gezondheidsproblemen aan het werk willen helpen én houden. Ik hou me er hoofdzakelijk bezig met de communicatie.

 

In mijn vrijetijd pik ik al graag eens een concert of festival mee. Je vindt me ook heel vaak al joggend langs de Stadense straten. Samen met enkele andere behartigers stond ik mee aan de wieg van de Pamperbank in Staden. We zamelen luieroverschotten in en herverdelen die aan gezinnen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. En uiteraard investeer ik heel wat van mijn tijd ook in WESTAON. Samen met heel wat gelijkgestemden maak ik van Staden een betere plaats om te wonen, te werken en te spelen. Vanaf januari 2019 doe ik dat met veel overtuiging als gemeenteraadslid.