Over mij

Er blijkt soms wat verwarring te bestaan over wie nu wel de échte Bart Coopman is. Ik ben (nog) niet de burgemeester van Zemst, de hoofdredacteur van WTV-Focus of de relatiebemiddelaar uit Zwevegem.


Samen met mijn vriendin Kelly heb ik een fantastische zoon Arne die van voetballen zijn levensdoel heeft gemaakt. Je vindt me dan ook geregeld langs West-Vlaamse velden. 


Beroepshalve ben ik stafmedewerker bij GTB waar we mensen met een beperking en gezondheidsproblemen aan het werk willen helpen én houden. Voor mijn werk vind je me van Oostende via Brussel tot in Leopoldsburg. Geloof me, er is geen betere plek dan Staden.


In mijn vrijetijd pik ik al graag eens een concert of festival mee. Samen met enkele andere behartigers stond ik mee aan de wieg van de Pamperbank in Staden. We zamelen luieroverschotten in en herverdelen die aan gezinnen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Je vindt me ook heel vaak al joggend langs de Stadense straten. En uiteraard investeer ik heel wat van mijn tijd ook in WESTAON. Samen met heel wat gelijkgestemden maak ik van Staden een betere plaats om te wonen, te werken en te spelen.

Huisbezoeken in Staden
Op de kerstmarkt in Staden ten voordele van de Pamperbank
Voetballen ten voordele van Studio Kontrabas (Music for Life)