Over mij

Er blijkt soms wat verwarring te bestaan over wie nu wel de échte Bart Coopman is. Ik ben (nog) niet de burgemeester van Zemst, de hoofdredacteur van WTV-Focus of de relatiebemiddelaar uit Zwevegem.

 

Mijn vriendin Kelly en ik zijn al samen van toen de dieren nog spraken. Tot haar grote spijt zijn we nog altijd niet getrouwd. Samen hebben we een fantastische zoon Arne. Hij voetbalt bij SK Oostnieuwkerke; waar je me heel vaak tegen het lijf kan lopen als overenthousiaste ploegafgevaardigde of hulptrainer van één van de beste ploegjes van deze planeet.

 

Ik werk als regioverantwoordelijke bij Emino vzw, waar we bedrijven, werknemers en werkzoekenden adviseren over en ondersteunen bij alles wat met werk en gezondheidsproblemen te maken heeft. Ons doel: duurzame tewerkstelling creëren en behouden. Beroepshalve vind je me van Oostende via Brussel tot in Leopoldsburg. Geloof me, er is geen betere plek dan Staden.

 

In mijn vrijetijd pik ik al graag eens een concert of festival mee. Samen met enkele andere behartigers stond ik mee aan de wieg van de Pamperbank in Staden. We zamelen luieroverschotten in en herverdelen die aan gezinnen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Je vindt me ook heel vaak al joggend langs de Stadense straten. En uiteraard investeer ik heel wat van mijn tijd ook in WESTAON. Samen met heel wat gelijkgestemden maak ik van Staden een betere plaats om te wonen, te werken en te spelen.